Scheidsrechter-teller-sleutelbeheer

Scheidsrechter- en tellerschema seizoen 2022-2023

Het meest recente overzicht (nog te updaten, uiterlijk in september) vind je op de scheidsrechter/teller pagina in het hoofdmenu van KO-Trivolley.

NaamFunctieE-mail
Shandrelica Dinzey Scheidsrechterscoördinator scheidsrechterscoKO@gmail.com

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd

Om al onze thuiswedstrijden goed te laten verlopen, zijn veel vrijwillige scheidsrechters nodig. Scheidsrechter worden is eenvoudiger dan je denkt. Tot en met de 3e klasse kun je via een digitale spelregeltoets al scheidsrechter worden. Na het maken van de toets krijg je een bevestigingsmail en binnen tien dagen hoor je of je geslaagd bent. Je slaagt als je meer dan 80% van de vragen goed hebt beantwoord. Alle informatie over opleiding tot scheidsrechter vind je op de website van de Nevobo

Spelregels

Op de Nevobo-site staan de officiële spelregels voor seizoen 2022-2023 (Topdivisie en lager).

Op Volleybalmasterz.nl maak je in begrijpelijke taal’ kennis met alle spelregels. Ook kun je door middel van oefentoetsen je kennis testen en je spelregelbewijs halen, zodat je zelf ook wedstrijden in de lagere klassen kunt fluiten. Een ideaal middel om nieuwe (jeugd)leden op een leuke, interactieve manier met de belangrijkste spelregels kennis te laten maken!

Masterz staat voor uitstekende kennis van de spelregels.

Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Gebruik de oefentoetsen en kennis op deze site om snel je spelregelbewijs te halen!

Je leert op een leuke én handige manier de spelregels beter begrijpen. Zo weet je precies hoe je ze moet toepassen tijdens je wedstrijd. Je snapt de beslissingen van de scheidsrechter beter. En vooral: hoe beter jij de regels snapt, hoe groter je kans op winst!

Ook als je geen jeugdspeler bent, kun je natuurlijk je voordeel doen met de kennis op deze site.

Wat kan je vinden op deze Nevobo site?

Je vindt alles wat je nodig hebt om snel je spelregelbewijs te halen:

• alle spelregels van volleybal in heldere taal:
  • herkenbare voorbeelden die de regels verduidelijken
  • uitleg over de 15 lastigste spelsituaties
  • oefentoetsen, die je kunt maken zoveel als je wilt.

Bestuurders en trainers/coaches vinden bovendien extra informatie, tools en ander materiaal om hun volleyballers net dat extra zetje te geven op weg naar hun spelregelbewijs.

Bron: overgenomen van de website www.masterz.nl.

Sleutelbeheer sporthal De Meent

Tot en met eind 2021 hebben we gewerkt met het begrip Zaalwacht en de bijbehorende koffer. Vanaf de tweede helft van het seizoen 2021-2022 is de zaalwachtkoffer afgeschaft. Daarmee is de organisatie bij de wedstrijden enigszins versimpeld. Voor sporthal De Meent is het sleutelbeheer in handen van Ilse Bos: tel. 06-29390785. Voor de Lunet is geen contactpersoon cq sleutelbeheerder nodig.